Érdekképviselet • Adományszervezés • Gondoskodás • Fejlesztés • Segítségnyújtás • Kapcsolatépítés



Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Iroda: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Adószám: 18810990-1-15
Számlaszám: OTP 11744003-20938378
Az egyesület elnöke:
Kovácsné Németh Viktória Telefon: 06 30/845 4112
E-mail:
halmozottannyiregyhaza@gmail.com
kovacsne750@gmail.com



Támogatási lehetőségek:
Pénzadományok
1% felajánlása
tárgyi adományok
önkéntes segítségnyújtás

Részletek>>












2022 Május

Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége -től meghívást kaptunk a Sóstói Múzeumfaluba.Köszönjük a szép napot

kép kép kép
2022 Február

Tréningen vettünk részt a Többszörösen Fogyatékosokért Alapítvány jóvoltából.

kép kép
2022 Május

Meghívást kaptunk .Hogyan? Tovább!” címmel lett megtartva Éta a Halmozottan Sérültek Országos Érdekvédelmi Szövetségével együttműködésben közös „tematikus nap” idei első alkalmát Nyíregyházán, Éfoésznál. A májusi alkalom fő témája a halmozottan sérült fiatalok nagykorúvá válása és az iskolás korhatár elérése körüli új kihívások, ezzel kapcsolatos tapasztalatok megvitatása volt. A program indításaként a meghívott előadóinkkal részletesen átbeszéltük a szülők és a megyében működő iskolák legfontosabb tapasztalatait, kihívásait és igényeit. A szakmai nap második felében áttekintettük a hazai intézményrendszer alakulásának sajátosságait, majd közösen vitattuk meg az iskolás korhatárt elérő halmozottan sérültek további ellátási szükségleteit – kiemelten a további fejlesztési lehetőségekről, a nappali ellátásról és a támogatott lakhatás kérdéseiről esett szó. Nagyon örülünk, hogy ilyen sokat részt tudtak venni a rendezvényen a HSOÉSZ tagszervezetei és a Nyíregyháza környékén tevékenykedő szervezetek és szakemberek közül, köszönjük az előadóknak és a résztvevőknek az aktív közös gondolkodást és a javaslatokat.

kép kép kép
2021 év Karácsony

A generációk együttműködését segítő karácsonyi programok és rendezvények lebonyolításának elősegítése címen irt ki pályázatot Nyíregyháza Megyei Jogú Város Szociális , Egészségügyi és Sport Bizottsága .Melyre 75.000 -ft ot nyertünk, SZOC-5007/2021 számon. Igy szerződésben meghatározott módon 30 fő nyíregyházi lakcímmel rendelkező tagunknak tudtuk szebbé tenni a ünnepet. Köszönjük szépen.

kép kép kép
Design: Sváb Csilla     •     Készítette: Molnár Gábor     •     Firefoxra optimalizálva     •     1024 x 768     •     Minden jog fenntartva © HSE