Érdekképviselet • Adományszervezés • Gondoskodás • Fejlesztés • Segítségnyújtás • Kapcsolatépítés



Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Iroda: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Adószám: 18810990-1-15
Számlaszám: OTP 11744003-20938378
Az egyesület elnöke:
Kovácsné Németh Viktória Telefon: 06 30/845 4112
E-mail:
halmozottannyiregyhaza@gmail.com
kovacsne750@gmail.com



Támogatási lehetőségek:
Pénzadományok
1% felajánlása
tárgyi adományok
önkéntes segítségnyújtás

Részletek>>












2014. augusztus 15.

Olán János a Balkány Város Alpolgármesterének meghívására esélyegyenlőségi napot tartottunk Balkányban 2014. augusztus 15.-én. Nagyon szépen köszönjük a csodálatos napot, a finom ebédet, a lovas bemutatót, és azt, hogy szeretettel vett minket körül! Minden részt vevő nagyon jól érezte magát, a szülők és gyermekek/fiatalok kikapcsolódtak, a napi nehézségeket egy rövid időre elfelejthették. Köszönjük Alpolgármester úr meghívását, gondoskodó ellátását.

kép kép kép kép
kép kép kép kép
2014. április 12.

A Halmozottan Sérültek és Szüleiknek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete 2014. április 12.-én a Napkori Erdei Iskolában már 5. alkalommal az egyesület megalakulásától hagyományőrző programként 10. alkalommal rendezte meg a Családi Napot a halmozottan sérülteknek és családjaiknak. Nagyon köszönjük a Napkori Erdőgazdák Zrt vezetésének és Domina Norbert Igazgató úrnak. A rendezvényen a Szabolcs Ingatlan közvetítő iroda vezetője Csatlós Gyöngyi és családja egész nap osztotta a vatta cukrot és a pattogatott kukoricát. Az akadályversenyeken nagy létszámban vettek részt a gyermekek/fiatalok. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház támogatásának köszönhetően a fénypontot a Gosztola Adél színművésznő gyermek műsora szerezte, a résztvevők nagy örömére. Felejthetetlen perceket szerzett a résztvevőknek a Magdaléneum fiataljainak műsora, a Balkányi Református Egyházközség Nappali Ellátójának előadása, sok mosolyt csalt mindenki arcára. Köszönjük kedves előadását Huszár Ágikának egyesületünk tagjának. A rendezvényt érzékenyítő programmal gazdagítottuk az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház támogatásának köszönhetően. Az érzékenyítő programok sikert arattak az egészségesek körében, megtapasztalhatták milyen egy-egy fogyatékkal élni, és eredményt felmutatni. Az akadályversenyek díjazását a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház biztosította. Önkéntes segítőink voltak a Kölcsey Gimnázium tanulói. Köszönjük segítségüket a Balkányi Családsegítő Központnak, és a két szakács néninek, valamint a Czivik családnak és minden önkéntes segítőnek. Hálás szívvel köszönjük anyagi támogatónknak, hogy lehető tette a halmozottan sérülteknek és családjaiknak ezt a csodálatos napot. Köszönjük minden segítőnknek, és Betónia Lászlónak, Betléri Zoltánnak, hogy az akadályversenyeket, érzékenyítő programokat levezették.

kép kép kép kép
kép kép kép kép
  kép kép  
2014. március 10.

A Kölcsey Gimnázium 10/c Spanyol,Angol szakos osztályában osztályfőnöki óra keretén belül Esélyórát tartottunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Család, Esélyteremtési Önkéntes Ház megbízásának köszönhetően. Az Esélyóra alkalmával az egészséges fiatalok megismerkedhettek egyesületünk tagjával Galambos Tamással és édesanyjával. Az egészséges fiatalok megismerték életét, és azt, hogy milyen nehézségekkel küzd fogyatékossága miatt. Sok ilyen esélyórára van szükség, hogy az egészséges fiatalok megismerjék fogyatékkal élő társaik életét.
  kép kép  
Design: Sváb Csilla     •     Készítette: Molnár Gábor     •     Firefoxra optimalizálva     •     1024 x 768     •     Minden jog fenntartva © HSE