Érdekképviselet • Adományszervezés • Gondoskodás • Fejlesztés • Segítségnyújtás • Kapcsolatépítés



Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Iroda: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Adószám: 18810990-1-15
Számlaszám: OTP 11744003-20938378
Az egyesület elnöke:
Kovácsné Németh Viktória Telefon: 06 30/845 4112
E-mail:
halmozottannyiregyhaza@gmail.com
kovacsne750@gmail.com



Támogatási lehetőségek:
Pénzadományok
1% felajánlása
tárgyi adományok
önkéntes segítségnyújtás

Részletek>>












2014. július 9.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottságának pályázati támogatásával 2014. július 9.-én Sport napot valósítottunk meg az Erdei Tornapályán a halmozottan sérült gyermekeknek/fiataloknak. Sajnos az idő miatt a sport rendezvényt a "Bárczi Gusztáv" Általános Iskola sport csarnokában fejeztük be és osztottuk ki az elnyert díjakat.

kép kép kép kép
  kép kép  
2014. június

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottságának pályázati támogatásával 2014. június hónapban Élményterápiás programot valósítottunk meg. A program alkalmával a gyermekek/fiatalok az Állatkertben tehettek egy csodálatos sétát.

  kép kép  
2013. november 19.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlésének Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottságának a támogatásával valósítottuk meg szemléletváltó programunkat 2013. november 19.-én " Egy délután más-okkal" címmel. A program alkalmával a Kölcsey Gimnázium tanulói, mozgássérült, és értelmi fogyatékos gyermekek találkoztak és végeztek közösen kreatív foglalkozást. Az elkészült művek, közös munkák nagy szeretetben, megértésben készültek. Sok sok ilyen foglalkozásra lenne szükség, hiszen az egészséges fiatalok a halmozottan sérültek, a fogyatékkal élő gyermekek/fiatalok megismerhetik közelebbről egymást. Az egészséges fiatalok/gyermekek jobban megértik fogyatékkal élő társaik életét, nehézségeit. Reméljük lesz még sok ilyen közös program, a szemléletváltás, az elfogadás, elfogadtatás nagyon fontos.

kép kép kép kép
kép kép kép kép
2013. augusztus

Az Európai Unió által finanszírozott EU Élelmiszersegély Programot a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal szervezi. Az országos program keretében az uniós forrásból előállított élelmiszereket az MVH-val szerződött segélyszervezetek, így a Halmozottan Sérültek és Szüleiknek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete a Karitász és a Debreceni - Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász közreműködésével juttatják el a magyarországi rászorulók részére.

kép kép kép kép
Design: Sváb Csilla     •     Készítette: Molnár Gábor     •     Firefoxra optimalizálva     •     1024 x 768     •     Minden jog fenntartva © HSE