Érdekképviselet • Adományszervezés • Gondoskodás • Fejlesztés • Segítségnyújtás • Kapcsolatépítés



Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Iroda: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Adószám: 18810990-1-15
Számlaszám: OTP 11744003-20938378
Az egyesület elnöke:
Kovácsné Németh Viktória Telefon: 06 30/845 4112
E-mail:
halmozottannyiregyhaza@gmail.com
kovacsne750@gmail.com



Támogatási lehetőségek:
Pénzadományok
1% felajánlása
tárgyi adományok
önkéntes segítségnyújtás

Részletek>>












2011

Egyesületünk irodájában kutyaterápiát nyújtunk egy önzetlen támogatásnak köszönhetően. A kutyaterápiát Bogyó és gazdája Betléri Zoltán valósítja meg, az Aura Segítőkutya Alapítvány részéről.

kép kép kép kép
2011. május 21.

2011. május 21.-én tartottuk meg éves Közgyűlésünket és azt követően a Családi Napot Nyírbogdányban a SION Fogyatékkal Élők Nappali Ellátójában. A rendezvény védnöke: Seszták Oszkár a Megyei Közgyűlés Elnöke volt.
Hálás szívvel mondunk köszönetet a támogatásért a SION Fogyatékkal Élők Nappali Ellátójának, a Vöröskereszt Megyei Szervezetének, a "Kézenfogva" Alapítványnak, A "Sántha Kálmán" Mentálhigiénés Szakkórház Rehabilitációs Osztályának a sok színes párnákér és ajándékokért, amit a fekvőbetegek ajándékoztak egyesületünk családjainak, a Balkányi Családsegítő Központnak a drága szakácsnéniknek a Czivik családnak és a Tóth Edit Alapítványnak.
Köszönetet mondunk a szép műsorért a Magdalénium fiatlajainak, és az ÉFOÉSZ Pacsirta zenekarának, akik magyar népviseletben adták elő műsorukat. A rendezvényen bemutatkozott a GURULÓ Műhely, több tolókocsit mutattak be, egy sikeres programjuknak köszönhetően Budapesti központtal 7 régióban működnek. Nyíregyházán a Dózsa György utca 47. szám alatt. A rendezvényen alkalma volt mindenkinek aki igényelte vérnyomás mérésre és vércukor szint megmérésére. Volt terítő bemutató, tombola, akadályverseny amit Betónia László szülőtársunk irányított nagyon ügyesen. A tombola sorosolást Betónia Timea vezette le, köszönetet mondunk önzetlen segítségéért.
Nagyon köszönjük áldozatos munkáját önkénteseinknek, hogy munkájukkal felejthetetlené tették a napot.

kép kép kép kép
kép kép kép kép
  kép kép  
Design: Sváb Csilla     •     Készítette: Molnár Gábor     •     Firefoxra optimalizálva     •     1024 x 768     •     Minden jog fenntartva © HSE