Érdekképviselet • Adományszervezés • Gondoskodás • Fejlesztés • Segítségnyújtás • Kapcsolatépítés



Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Iroda: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Adószám: 18810990-1-15
Számlaszám: OTP 11744003-20938378
Az egyesület elnöke:
Kovácsné Németh Viktória Telefon: 06 30/845 4112
E-mail:
halmozottannyiregyhaza@gmail.com
kovacsne750@gmail.com



Támogatási lehetőségek:
Pénzadományok
1% felajánlása
tárgyi adományok
önkéntes segítségnyújtás

Részletek>>












2019 december

Egyesületünk évzáró ünnepségét, és családok ajándék csomagját támogatta Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának Szociális Bizottsága " a generációk együttmuködését elosegíto karácsonyi rendezvények és programok" címmel. Nagyon szépen köszönjük minden támogatónknak, akik önzetlenül segítették a program sikerességét. Köszönjük a Bárczi Gusztáv Általános Iskolának, Igazgató Asszonynak, hogy helyet adott a rendezvényhez. Köszönjük támogatóinknak, segítoinknek, hogy önzetlenül segítették a rendezvény megvalósítását. Köszönjük a csodálatos musorát Kosik G Anita színmuvésznonek, nagyon boldoggá tette a gyermekeket, szüloket. Nagyon köszönjük a meglepetés musort Oláh Gergo gyönyöru dalait, amit személyesen énekelt a részvevokkel együtt . Köszönetünket szeretnénk kifejezni Szabolcsiné Szabó Ilonának , hogy megint örömöt szerzett a kész figurákkal a gyermekeknek. A Mikulásnak és Krampuszának a sok sok mosolyt amit aranyos kedvességükkel rácsaltak minden arcra. Minden önkéntes segítoknek köszönjük áldozatos munkájukat, és még azt, hogy két ünnep között is kihordták az ajándékcsomagokat azoknak akik nem tudtak eljönni a rendezvényre.

kép kép kép kép
2019

Egyesületünk a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyulésének a Városstratégiai és Környezetvédelmi Bizottság támogatásának köszönhetoen Családi Napot valósított meg Napkoron az Erdei Iskolában. Köszönjük, hogy megint ott lehettünk, a festoien szép Napkori Erdei Iskolában. Köszönto beszédet mondott Domina Norbert úr az iskola igazgatója. A pályázati támogatásnak köszönhetoen a részt vevo családok kikapcsolódhattak a mindennapi megszokott rutinból. Nagy élményt nyújtottak a Magdaléneum fiataljainak musora. A Nyíregyházi Rendor-fokapitányság, és a Nyíregyházi Tuzoltóság bemutatójukkal, nyújtottak nagy élményt. Betónia László szülotársunk szintén nagy élményt nyújtott a szórakoztató sport rendezvénnyel. Mindenki nagyon örült, hiszen végre, ha egy napra is, de közösségben lehettek. A halmozottan sérültek és családjaik egy nagy család, akik példaértéku életükkel harcolnak a minden nap életükért.

kép kép kép kép
kép kép kép kép
kép kép kép  
Design: Sváb Csilla     •     Készítette: Molnár Gábor     •     Firefoxra optimalizálva     •     1024 x 768     •     Minden jog fenntartva © HSE