Érdekképviselet • Adományszervezés • Gondoskodás • Fejlesztés • Segítségnyújtás • Kapcsolatépítés



Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Iroda: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Adószám: 18810990-1-15
Számlaszám: OTP 11744003-20938378
Az egyesület elnöke:
Kovácsné Németh Viktória Telefon: 06 30/845 4112
E-mail:
halmozottannyiregyhaza@gmail.com
kovacsne750@gmail.com



Támogatási lehetőségek:
Pénzadományok
1% felajánlása
tárgyi adományok
önkéntes segítségnyújtás

Részletek>>












2010. október

2010. októberében megalapítottuk Nyíregyházán a Halmozottan Sérültek Országos Érdekvédelmi Szövetségét. 12 civil szervezettel alakult meg az országos ernyőszervezet. Bízakodva tekintünk a jövő felé, hogy közös erővel sikerül elérni a halmozottan sérültek és családjaik esélyegyenlőségét.

  kép kép  
2010. október 21.

A Holding Zrt egyesületünket ruhákkal és tisztítószerekkel támogatta . Dr. Kiss Zoltán Tamás vezérigazgatója elmondta, elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás területén is, ezért támogatják a halmozottan sérült gyermekeket nevelő családokat. Országosan egyedülálló segítséget nyújtanak a családoknak azzal, hogy az egyesület tagjainak a kórházban a rendelések igénybevételekor megszervezik, hogy a vizsgálatok eredményei a lehető legrövidebb időn belül elkészüljenek. Nagyon hálásak vagyunk a Holding Zrt. vezetőségének, Dr. Kiss Zoltán Tamás vezérigazgató úrnak a sok segítségért.

kép kép
2010. május 15.

Egyesületünk az éves Közgyűlését és Családi Majális rendezvényét a Napkori Erdei Iskolában tartotta. Nagyon hálásak vagyunk támogatóinknak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Elnökének Seszták Oszkár úrnak, a Napkori Erdei Iskola Igazgatójának Domina Norbert úrnak, a Balkányi Családsegítő központnak a két szakács néninek, a finom ebédért. Köszönet a jó zenéért az ÉFOÉSZ zenekarának, a Magdaleneum fiataljainak a szép műsorért. Köszönet a Nyírmadai fiataloknak, Medve Adriennek és minden fellépőnek akik színvonalassá tették a rendezvényt.Nagyon szépen köszönjük önzetlen támogatását a Szabolcs Ingatlan közvetítő iroda vezetőjének Csatlós Gyöngyikének, a vattacukor amit kiosztott, a gyermekeknek és a családoknak nagyon finom volt. Az akadályverseny vezetéséért Betóni László szülőtársunknak mondunk köszönetet.

kép kép kép kép
kép kép kép kép
kép kép kép kép
kép kép kép kép
kép kép
Design: Sváb Csilla     •     Készítette: Molnár Gábor     •     Firefoxra optimalizálva     •     1024 x 768     •     Minden jog fenntartva © HSE