Érdekképviselet • Adományszervezés • Gondoskodás • Fejlesztés • Segítségnyújtás • Kapcsolatépítés



Székhely: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Iroda: 4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 29.
Adószám: 18810990-1-15
Számlaszám: OTP 11744003-20938378
Az egyesület elnöke:
Kovácsné Németh Viktória Telefon: 06 30/845 4112
E-mail:
halmozottannyiregyhaza@gmail.com
kovacsne750@gmail.com



Támogatási lehetőségek:
Pénzadományok
1% felajánlása
tárgyi adományok
önkéntes segítségnyújtás

Részletek>>












2015

Egyesületünk a Nyíregyháza, Megyei Jogú Város Közgyűlésének Várostratégiai és Környezetvédelmi Bizottságának pályázati támogatásával "Civil Alap 2015" program címe: "Halmozottan sérült gyermekek/fiatalok integrációjának elősegítése" címmel Sport Napot valósított meg az Erdei Tornapályán július hónapban. A programban integráltan vehettek részt a gyermekek/fiatalok! Sok-sok élmény gazdagította a sport napot, és együtt eltölthették a finom ebédet a program végén!

kép kép kép kép
kép kép kép kép
2015

A Kézenfogva Alapítvány "Információs Pontok Hálózata" című pályázatának köszönhetően két napos találkozón vettünk részt Egerben!

  kép kép  
2015 június

A Kézenfogva Alapítvány "Információs Pontok Hálózata" című pályázatának keretén belül interjút készítettek az Alapítvány munkatársai az egyesületünknél! Beszélgetéseink az egyesület életéről, felépítéséről, programjairól és nehézségeiről folytak.

  kép kép  
2014. december 6.

Egyesületünk a "Bárczi Gusztáv" Általános Iskola ebédlőjében tartotta meg Mikulás és Karácsonyi rendezvényét, 2014. december 6. Támogatóink voltak:
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Szociális, Egészségügyi és Ifjúsági Bizottsága, Adományozónk, Kölcsey Gimnázium, Szabolcs Ingatlan Közvetítő Iroda vezetője Csatlós Gyöngyi, és névtelen támogatók, nem utolsó sorban az Önkéntes segítők. Csodálatos műsorral kedveskedtek Kurinszki Dávid Ady Endre "Karácsony" Marcsek Attila nyító műsora, Magdaléneum fiataljai, Kölcsey Gimnázium tanulói. Köszönjük, hogy önzetlen segítőinknek, hogy segítségükkel sikerül meglepni a halmozottan sérült gyermekeket nevelő családokat. Köszönjük a a Mikulásnak (Betónia László) a Hótündérnek, és az kis krampusznak a vidám perceket. Köszönjük a Balkányiak segítségét, a két szakácsnéninek, a Czivik családnak és segítőinek a finom szendvicseket.

kép kép kép kép
kép kép kép kép
Design: Sváb Csilla     •     Készítette: Molnár Gábor     •     Firefoxra optimalizálva     •     1024 x 768     •     Minden jog fenntartva © HSE